INFORMATION

BLÅSUTVÄGEN 7, GLOBEN 08-420 073 48

Inför tatueringen

Du ska vara frisk och inte vara drog/alkoholpåverkad.

 

Det underlättar om du haft en god natts sömn och har ätit ordentligt. Ta gärna med dig en frukt eller någonting annat lätt att äta samt dryck då blodsockret kan sjunka under och efter tatuering.

 

Kom helst ensam då du ska tatuera dig eftersom det lätt kan bli en rörig och stressfull miljö både för dig och tatueraren om det vistas för mycket folk i lokalen.

 

Efter tatueringen

När din tatuering är nygjord, så är det viktigt att du tar väl hand om den för att du ska få ett snyggt resultat. Hur lång tid det tar för en tatuering att läka är individuellt men räkna med 2-3 veckor. Tatueringen är färdigläkt när skorpan som bildas fallit av helt.

Plasten du får efter din tatuering ska sitta på i minst 2 timmar.

När du tar av plasten så ska du vara ren om händerna. Tvätta av tatueringen med ljummet vatten och parfymfri tvål, tex Lactacyd. Badda tatueringen med en ren handduk eller lufttorka. Smörj in ett tunt lager av Bepanthen så det blir glansigt.

 

Under tiden som din tatuering läker bör du tvätta den morgon och kväll med Lactacyd och ljummet vatten. Syftet med att smörja din nygjorda tatuering är att den inte ska bli torr eller strama. Smörj med Bepanthen 4-5 gånger per dag eller vid behov.

Hantera alltid din tatuering med rena händer.

 

Frågor och svar

 

Hur gör jag för att boka tid?

Enklast är om du bokar en konsultation via mail, sms, eller samtal.

 

Jag har inte fyllt 18 och vill tatuera mig hos er, jag har mamma och pappas tillstånd, går det bra?

Nej, vi tatuerar ingen under 18 år.