INFORMATION


Inför tatueringen


Du ska vara frisk och inte vara drog/alkoholpåverkad.


Det underlättar om du haft en god natts sömn och har ätit ordentligt. Ta gärna med dig en frukt eller någonting annat lätt att äta samt dryck då blodsockret kan sjunka under och efter tatuering.


Kom helst ensam då du ska tatuera dig eftersom det lätt kan bli en rörig och stressfull miljö både för dig och tatueraren om det vistas för mycket folk i lokalen.


Efter tatueringen


När din tatuering är nygjord, så är det viktigt att du tar väl hand om den för att du ska få ett snyggt resultat. Hur lång tid det tar för en tatuering att  läka är individuellt.

I bland får du en vanlig plast efter din tatuering som ska sitta på i minst 2 timmar. I bland får du en annan sorts plast som kan sitta kvar upp till fem dagar. 

När du tar av plasten så ska du vara ren om händerna. Tvätta av tatueringen med ljummet vatten och parfymfri tvål, tex Lactacyd. Badda tatueringen med en ren handduk eller lufttorka. Smörj in ett tunt lager av Bepanthen eller den salva vi har i studion.


Under tiden som din tatuering läker bör du tvätta den morgon och kväll med Lactacyd och ljummet vatten. Syftet med att smörja din nygjorda tatuering är att den inte ska bli torr eller strama. Smörj med salvan 3-4 gånger per dag eller vid behov.

Hantera alltid din tatuering med rena händer. Klia inte på den.

Du kommer att få mer utförliga instruktioner av din tatuerare efter att den är färdig.

Vi har 18-årsgräns


Vi tatuerar ingen under 18 år oavsett om du har dina föräldrars tillåtelse eller ej.
Är du under 25 eller vet med dig att du ser ung ut så var beredd att visa legitimation.